Мадона скандализира: Не знам какво е малък пенис, не съм виждала!

Гласувайте за статията

Мадона не била виждала малък пенис през живота си!

Мадона отдавна не е девица и сред партньорите й има достатъчно известни имена – Шон Пен, Гай Ричи, Уорън Бийти, Ванила Айс, Кевин Сампайо… И всички те имат нещо общо – и очевидно това би трябвало да е размерът на половия орган.

Мадона

Мадона заяви, че никога не е била с мъж с малък член

Това заяви самата Мадона по време на концерт в Palladium в британската столица. „Как се нарича мъж с малък пенис? Отговорът е: Не знам. Никога не съм била в леглото с мъж с малък х**. Нали знаете, размерът е важно нещо. Не се правете, че не е така!“, шеговито подхвърлила Мадона, пише вестник „Дейли Мейл“.

Изказването било гарнирано с нееднозначно продължение: „Обикновено коленича само за 20 минути, казвали са ми, че го правя добре“.

След това певицата грабнала бирата на един от феновете, изгълтала я, а после изкоментирала: „Ето, сега си разменихме и венерическите болести“.

После стенд-ъп напъните на кралицата на попа продължили с уверението, че Моцарт е излязъл от нейната вагина. Изпълненията на Мадона в Palladium са не едно и две, а цели 14 (последното е на 16 февруари).

Но не е напълно ясно дали тези „неприлични“ шегички са част от твърдата програма или са просто плод на моментното настроение на една истинска звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар