Скандал! Принц Хари и Меган Маркъл направиха ченгетата от Скотланд ярд на маймуни

Гласувайте за статията

Канадците категорично отказаха да плащат за охраната им

Принц Хари и Меган Маркъл се забъркаха в поредния скандал.

Запознати издават, че двойката третира като маймуни ченгетата от Скотланд ярд, които изпълняват ролята на охранители.
Твърди се, че херцозите на Съсекс карали професионалистите от Скотланд ярд да прибират поръчките им, да ходят до магазина на пазар и то не само за храна, но и за излишни глезотии, пише „Daily Mail“.

принц Хари

Канадците категорично отказаха да плащат за охраната им

Откакто Хари и Меган Мамркъл, са във Ванкувър, над тях бди 15-членен екип. Той струва на данъкопладците в Канада и Великобритания между 3 и 6 милиона паунда годишно. Охранителите работят нонстоп на двуседмични смени.

„Служителите се радват, че си вършат работата, но не смятат за приоритет задачите, които Хари и Меган им дават. Те трябва да са неотлъчно до херцозите по всяко време на денонощието – за какво са там иначе. Също така е опасно да се разхождат до магазините – през това време може нещо да се случи“, споделя анонимен източник.

Същевременно ново проучване сочи, че мнозинството от канадците смятат, че страната им не трябва да плаща за сигурността за принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, съобщава АФП, цитирана от БГНЕС.

77% от хората, отговорили в проучването на „Nanos Research“ за CTV, смятат, че канадските данъкоплатци не трябва да плащат за херцога и херцогинята на Съсекс, тъй като те не са в Канада като представители на кралицата. Канада е парламентарна монархия, а кралица Елизабет II управлява държавата.

77% от канадците не смятат, че трябва да поемат разходите за охраната на Хари и Меган

Само 19% от канадците не биха възразявали срещу идеята страната им да поеме дял от разходите за сигурността. Няма официално съобщение за въпроса за сигурността на принц Хари и Меган Маркъл. Не е ясно и кой ще покрие сметката, след като те официално напуснаха кралското семейство. Канадските власти само посочиха, че се водят разговори.

Повече от две трети от канадците смятат, че поверителността на двойката и невръстният им син ще бъдат по-добре уважавани в Канада, отколкото във Великобритания. Но Хари и Меган, които живеят във Виктория на остров Ванкувър, не поемат никакви рискове: миналия месец издадоха законно предупреждение пред медиите заради снимки на херцогинята, разхождащи кучетата си с техния син Арчи.

Адвокатите им твърдят, че изображенията са направени без съгласието на Меган Маркъл, а двойката била готова да предприеме правни действия. Може би по-притеснително за двойката в дългосрочен план е, че едва 32% от анкетираните подкрепят поддържането на връзки с кралското семейство и статута на страната им като конституционна монархия.

28% казаха, че само донякъде подкрепят тази възможност. 35% се обявяват в полза на премахването на връзките с британската монархия. Проучването е проведено по телефона и онлайн, с извадка от 1 003 канадци и допустима грешка от 3,1 процента, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар