Месечков и жена му заведоха бебока в чужбина! (виж тук)

Гласувайте за статията

Атанас Месечков и жена му заведоха бебето си в чужбина!

Атанас Месечков се отправи на поредното си пътешествие в чужбина. Танцьорът и хореограф е в Милано с жена си и децата си. Макар че синът му Давид е едва на 4 месеца, винаги пътува с родителите си на близки и далечни разстояния.

Месечков

Наско Месечков и жена му Кремена с бебето на ваканция

Бебето е четвърто хлапе в семейството на Наско, тъй като съпругата му Кремена има две от първия си брак, които са в тийнейджърска възраст.

Известно е, че заможната дама е собственичка на най-голямата генетична лаборатория у нас и не пести средства, за да глези мъжа си. Тя финансира всичките му професионални начинания, води го по екскурзии и му осигурява ежеднвен лукс в просторното им жилище в столичния квартал Бояна, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че наскоро танцьорът сам призна, че слуша жена си за всичко. И изпълнява всяка нейна заповед. Без да му пука, че някой може да го нарече мъж под чехъл.

Месечков беше част от Черешката на тортата и не спира да изтъква колко слуша жена си Кремена. „Тя е върховното тяло в дома ни“, откровен е танцьорът.

Съпругата му, с която имат две деца, му бе дала ценни съвети как да приготви вечерята. Наско стриктно следваше написаното и успя да шашне останалите гости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар