Никол Станкулова разкри най-големия си страх! (не се бои да е бедна)

Никол Станкулова разкри най-големия си страх! (не се бои да е бедна)
5 (100%) 1 vote

Никол Станкулова разкри най-големия си страх и това не е бедността!

Никол Станкулова – ослепителната синоптичка на Нова телевизия, не се плаши от бедност, безработица и безпаричие. Единственият й страх е за здравето – нейното и на любимите й хора.

Никол Станкулова

Никол Станкулова се моли само за здраве и късмет

„Само болестите могат да ме притеснят, нищо друго. Така е не от вчера и от днес, а откакто се помня, откакто съм осъзнат човек. Моля се да сме здрави аз и близките ми, да не ни спохождат нелечими заболявания”, сподели в откровен разговор с наш репортер красавицата, която през 2018-а стана майка, пише вестник Уикенд.

Знаем, че Никол Станкулова постоянно се старае да пази личния си живот в тайна. Дъщеря й Теа скоро става на 1 година, но синоптичката никога не я е показвала пред широката аудитория.

Досега тя е разкрила единствено името на момиченцето, а всички останали подробности пази само за семейството.

Красавицата вярва, че щастието обича тишината, затова крие детето си от хорските погледи. Връзката си с милионерския наследник Теодор Минев също избягва да демонстрира, за да не предизвиква завист и уроки.

На ръката си дори е вързала червен конец, който да я пази от „лоши очи”. И дълбоко вярва, че няма смисъл да оставяш съкровените за теб неща на показ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар