Меган Маркъл получи тежък удар

Гласувайте за статията

Ударът й бе нанесен от нейната полусестра Саманта Маркъл

Бившата херцогиня на Съсекс – Меган Маркъл получи изключително тежък удар.

Този път ударът идва от нейната полусестра – Саманта Маркъл. Тя направи нова порция скандални разкрития и обвини бившата херцогиня, че е посрамила семейството си.

Саманта заяви, че на Меган Маркъл не й пука нито за собственото й семейство, нито за кралската фамилия. Така тя коментира Мегзит, пише ПИК, позовавайки се на „Слава“.

Меган Маркъл

Ударът й бе нанесен от нейната полусестра Саманта Маркъл

Саманта обаче не се спря до тук с обвиненията и критиките по адрес на бившата херцогиня. Тя заяви, че Меган Маркъл не уважава баща им, въпреки че той е направил всичко за нея.

„Без него, тя щеше да е просто една сервитьорка. Време е преглътне егото си и да осъзнае всичко това“, възмущава се Саманта Маркъл.
„Баща ни й осигури прекрасен живот, а тя постоянно го унижава“, допълва тя.

Саманта е категорична, че бившата херцогиня дължи извинение на баща им Томас Маркъл.
Саманта и нейната полусестра не са се виждали повече от десетилетие. Тя нито присъства на кралската сватба, нито е виждала племенника си Арчи.

Междувременно стана ясно, че Меган Маркъл възнамерява да възобнови актьорската си дейност. Като кралска снаха тя нямаше право на подобни изяви. След като върна титлата, Меган вече е свободна да прави това, което й харесва, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар