Ужасяващо: Зрител кълне Нана Гладуиш в „Съдебен спор“! (виж тук)

Ужасяващо: Зрител кълне Нана Гладуиш в „Съдебен спор“! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Зрител кълне Нана Гладуиш в „Съдебен спор“!

Сеирджийското риалити „Съдебен спор” по Нова телевизия в неделя отприщи вълна от негативни коментари от гневни зрители. Стигна се дотам някои дори да загубят всякакво приличие и човечност и да кълнат водещата Нана Гладуиш, видя вестник „Уикенд”.

Нана Гладуиш

Нана Гладуиш получи откровено зли клетви от зрител

В предаването Папа Ндиай от Сенегал се жалваше, че бившата му съпруга Юлия Тодорчева, с която имали брак 15 години, го използвала като роб.

Чернокожият мъж твърдеше, че тя е присвоила всичко, закупено по време на брака им и искаше да получи един от двата апартамента на пловдивчанката.

Заплетеният казус раздели зрителите на две. А в студиото се развихри махленска разправия „за” и „против” претенциите на Папа. Грозното поведение на „съдебните заседатели” в залата възмути редовни зрители на „Съдебен спор”.

Те недоумяваха защо се допускат в национален ефир откровено расистки изказвания и грозни крясъци и настояваха публиката да бъде сменена с нова.

Гневен зрител, който бе на страната на сенегалеца, избухна против водещата Нана Гладуиш с покъртителен и злостен коментар.

Както е известно, два пъти през последните 7 години Нана води нелека битка с рака на гърдата. Водещата претърпя 6 химиотерапии, а миналото лято се подложи на операция за отстраняването и на двата яйчника, след като се оказа носител на генна мутация, която предразполага към появата на тумори.

Зрителят Иван Иванов реши да удари Нана по болното й място и шокира останалите зрители на предаването.

„Пожелавам на водещата да я довърши болестта. Тя си я знае. Няма лошо… просто пожелание. Свободни сме в пожеланията. Нали така? Събрала е злобни жени от шопско. Явно е, че нашенската курва е сключила брак, за да използва този човечец от Сенегал, видял в България спокойна страна.

Защо водещата не я попита защо се е омъжила за Папа от Сенегал? Обичала ли го е? Нима той може да я принуди за това? Какъв му е приноса, за да го държи във фирмата си? Какво е харесала в тоз човек? Аз виждам човечност в очите му. Или има нещо друго, а?

На водещата да й споделя, че от злобата, която излъчва й идва болестта. Препоръка: Да оди да копа картофи на село. Това предаване и такъв проект на Нова с такива като т.нар. водеща, е вреден за здравето на нацията”, написа в профила на „Съдебен спор” във фейсбук Иван Иванов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар