Трагедията на Емо Чолаков е много по-голяма, отколкото можете да си представите

Трагедията на Емо Чолаков е много по-голяма, отколкото можете да си представите
3.5 (70%) 4 votes

Той неведнъж е споделял, че именно на нея се дължал мирът вкъщи

От близкото обкръжение на овдовелия Емо Чолаков издават, че трагедията е много по-голяма, отколкото някой може да си я представи.

Трагедията, която го сполетя преди броени дни разтърси из основи дори светските среди. Едва ли ще има някой, който да отрече, че Емо Чолаков бе едно от най-усмихнатите и позитивни лица от телевизионния екран. Съдбата обаче отреди той да остане вдовец на 44-годишна възраст.

Емо Чолаков

Той неведнъж е споделял, че именно на нея се дължал мирът вкъщи

Емо Чолаков и покойната му съпруга – 39-годишната Красимира, имат две дъщери. По-голямата – Ема, е на 14 години. Синоптикът често поясняваше, че не е такъв себичен егоцентрик и наследницата му не е кръстена на него. Той винаги е споделял, че изборът на име, е бил изцяло на съпругата му.
Ема е родена на 18 юли. По-късно станало ясно, че на този ден църквата почита Св. Емилиан и така дошло името й.

Малката му дъщеричка Дара пък е едва на 3 годинки. В началото на месец март, тя ще навърши 4. Тя проплака през 2016 година в столичната болница „Шейново“.

Емо Чолаков и съпругата му така и не се решиха да се изправят пред олтара при все, че години живееха на семейни начала. Съпругата му се бе отдала изцяло на грижите за децата им, тъй като и двете баби живеели в Гоце Делчев.

Синоптикът обичал безрезервно половинката си, тъй като била всеотдайна майка и негова житейска половинка. Тя била кротка, разбрана и търпелива. Именно на нея се дължал мирът вкъщи.

Емо Чолаков неведнъж е споделял, че жена му е герой, тъй като търпи тежкия му характер. „Много съм претенциозен – например за начина, по който да се отнасяме с детето и го възпитаваме. Постоянно правя забележки на жена ми да не се кара на Ема“, разказвал е синоптикът, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар