Спипаха Джулиана Гани в нагла лъжа

Гласувайте за статията

Пловдивска сладкарница позна продукта си

Мис Силикон 2013 – Джулиана Гани, бе спипана в нагла лъжа.

Онези от зрителите на Нова тв, които следят с интерес предаването на шеф Манчев – „Черешката на тортата“, са наясно, че неотдавна Джулиана Гани бе сред участниците.

Джулиана Гани

Пловдивска сладкарница позна продукта си

Там тя представи свой десерт. Пловдивска сладкарница обаче разкрива, че всъщност тортата, която Джулиана Гани представи за свое произведение, всъщност е тяхно дело.

Тъкмо разбрахме, че снощи сме участвали инкогнито в „Черешката на тортата“. Учудихме се доста, когато получихме поръчката за авторската ни сурова протеинова торта, без украса, само със заливка. Въпреки, че участничката представи тортата за своя, ние сме щастливи, че впечатлихме нейните гости с нашата торта.“, гласи пост на заведението в социалните мрежи, придружен от снимка на сладкото изкушение.

В коментарите се включи Илиян Найденов, който е годеник на Гани и баща на детето й. Мъжът твърди, че той и Джулката са поискали рецептата за тортата от въпросната сладкарница, пише „Монитор“.

„Само ще ви споделя, че за подобна клевета срещу публична личност, която можем да докажем като лъжа пред компетентните органи, ще си понесете последствията“, написа фитнес инструкторът, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар