Росен Плевнелиев възмути всички с това, което направи

Гласувайте за статията

Екс президентът пазарува с охрана

Росен Плевнелиев предизвика силно възмущение сред обществото с това, което направи.

За никого не е тайна, че президентът се старае да води здравословен начин на живот и следва здравословен хранителен режим.

Росен Плевнелиев

Екс президентът пазарува с охрана

Един от любимите деликатеси на бившия президент била кохо сьомга, филето на която достига 40 лв. за килограм. Сребърната тихоокеанска риба човек може да си напазарува сам от развъдник в самоковското село Горни около или от магазините на големите хранителни вериги.

Продавачки издават, че Росен Плевнелиев винаги пазарувал с дискретна охрана от един или двама мъже. Задължително молел магазинер да почисти рибата и да я направи на филета, че да бъде във вид, лесен и удобен за готвене, пише столичен таблоид.

Торбите с покупките обикновено носели момчетата, които изглеждали по-скоро като негови приятели, отколкото като охрана.

„Плевнелиев е истински кавалер. Винаги поздравява. Наясно е какво има да купува и не губи време за избор сред морските деликатеси. Определено е заложил на кохо сьомгата, която вероятно допада и на красивата му съпруга Деси Банова. Този вид северноамериканска риба измести норвежката сьомга, за която се знае, че невинаги е отглеждана и хранена правилно“, споделя продавачка, обслужвала няколко пъти президента, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар