Слави Трифонов и Димитър Рачков преминаха всякакви граници

Гласувайте за статията

Дебелашките им шеги възмутиха мнозина

Шоуменът Слави Трифонов и комикът Димитър Рачков, преминаха всякакви граници и предизвикаха възмущението на обществото.

Припомняме, че неотдавна Димитър Рачков бе гост на Слави Трифонов. Двамата си поговориха за бившите им приятелки като Слави Трифонов се поинтересува какво прави Мария Игнатова.

Слави Трифонов

Дебелашките им шеги възмутиха мнозина

Рачков разбира се на свой ред не му остана длъжен и веднага отвори дума за една от бившите на Слави – Алекс Раева, пише „Хотнюз“.
Припомняме, че двамата изживяха афера преди близо 15 години. Според вестникарски публикации певицата дори правила аборт от него.

Днес Алекс е майка на няколко месечна дъщеричка и това стана повод Рачков да се пошегува много дебелашки с нея. ”Алекс Раева роди, само за да покаже, че и от нея може да излезе човек”, изстреля водещият на „Като две капки вода”. Той продължи да се подиграва с изпълнителката като попита Слави Трифонов колко клипа й е направил.

Слави призна, че в неговата фирма Раева е снимала един-единствен клип, а Рачков подметна: ”Вместо да си го пее цял живот, тя реши водеща на „Х Фактор” да става”. Слави се хилеше доволно по време на смешките. Едва накрая смотолеви под носа си, че е помолил да няма подобни подигравки в предаването му, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар