Грандиозен скандал е напът да съсипе Елизабет Втора Преглеждания: 5551

Скандалите в британския кралски двор не стихват
0
Оценете този post

Скандалите в британския кралски двор не стихват

Пореден грандиозен скандал разтърси британския кралски двор и е напът да съсипе кралица Елизабет Втора.

Този път в основата на скандала, е мъж на име Саймън Доранте-Дей. Той заяви, че е „дете от любовта“ на принц Чарлз и Камила, родено извън брака, информират британски таблоиди.

Елизабет Втора
Скандалите в британския кралски двор не стихват

Според Саймън, който сега е на 53 години, той се превърнал в плод на любовта на Чарлз и Камила, които за първи път се запознали и се влюбили още през 1965 година. Любопитното е, че кралското семейство отказа да потвърди или отрече тази информация.

„Без коментар!“, каза представител на Кларънс Хаус. В интервю, което Саймън даде пред изданието „New Idea“, Доранте-Дей каза, че баба му Уинфред Боудън, която служи в кралския двор, разкрила тайната на неговото раждане. По-точно, той винаги я е считал за своя баба.

И така, както твърди Саймън, тя не само намекнала, а директно назовала Камила и Чарлз като негови родители. Както обяснила бабата, когато се родил, той бил даден за осиновяване на нейното семейство. В резултат на това той станал осиновеният син на дъщерята на Уинфред – Карън – и съпруга й Дейвид Дей.

Това надмина всички очаквания

Преди баба й да разкрие тайната, Саймън ги смятал за свои биологични родители. Както разбра репортер на „New Idea“, голяма част от историята на Саймън изглежда правдоподобна. Като начало, Саймън наистина бил осиновен, а имената на истинските му родители мистериозно изчезнали от всички регистрационни записи.

Освен това, първият кръг на романа между Камила и Чарлз наистина започнал около година преди Саймън да се роди. Освен това, няколко месеца преди да се роди Доранте-Дей, Камила мистериозно изчезнала от всички светски „радари”. С други думи, тя не се появила никъде дълго време – което съвпада във времето с очаквания късен срок на бременността.

Освен това, точно по това време кралица Елизабет Втора по някаква причина изпратила сина си Чарлз в Австралия за дълго време. И накрая, когато репортерът се обърнал към болницата в Портсмут, където е роден Саймън, те не могли да му дадат истинските имена на родителите на Доранте-Дей.

Записани са под очевидни псевдоними – Мистър и госпожа Смит. Що се отнася до намеренията на Саймън, той няма намерение да се бори за имуществени права. Според Доранте-Дей той иска само да се установи истината – тоест Чарлз да го признае за свой син. В противен случай Саймън е готов да докаже твърденията си в съда, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.