Памела Андерсън изби рибата след сватбата

Гласувайте за статията

Мнозина се запитаха дали ще кандидатстват за Рекордите на Гинес

Памела Андерсън изби рибата с това, което направи броени дни след сватбата.

Запознати издават, че спасителката от плажа Памела Андерсън, се е разделила със съпруга си – известния холивудски продуцент Джон Питърс. Раздялата се е случила само 12 дни след сватбата им.

Памела Андерсън

Мнозина се запитаха дали ще кандидатстват за Рекордите на Гинес

Звездата от „Спасители на плажа“ потвърди, че тя и Джон са се разделили за известно време, за да преосмислят какво искат един от друг.

В изявление пред „Холивуд Рипортър“ по повод раздялата Памела Андерсън казва: „Животът е пътуване, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние взехме решение да отложим влизането в сила на свидетелството за брак и да вложим повече сили в процеса по изграждането на съюза ни“.

Памела и Джон, които най-вероятно не са подали юридически документи за удостоверение за брак, се срещат за първи път преди повече от 30 години. Преди месец официално оповестиха връзката си, а на 20 януари се ожениха в Малибу.

Двойката направи романтично бракосъчетание на тайна церемония, на която присъстваха пълнолетните синове на Памела – Брандън и Дилън, и бившата съпруга на Питърс заедно с дъщерите им Калей и Скай.
По време на сватбата 74-годишният холивудски продуцент заяви: „Памела никога не е използвала пълния си потенциал като актриса. Тепърва нейната слава ще се разчуе. Тя има много таланти, не само тези, които се виждат с очите“.

„Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера друга, но от 35 години насам исках само Памела. Тя ме удивлява. Тя ме вдъхновява. Обичам я и ще я направя моята принцеса“, категоричен е Джон Питърс, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар