Щерката на Стоянка Мутафова удари дъното

Муки признава, че все още не може да се съвземе
0

Муки признава, че все още не може да се съвземе

Единствената наследница на покойната актриса Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, удари дъното.

Тези дни щерката на Стоянка Мутафова гостува в сутрешния блок на Българската национална телевизия.

Стоянка Мутафова
Муки признава, че все още не може да се съвземе

„Хората вече не ме понасят, защото постоянно говоря за смъртта на Стоянка Мутафова. Говоря за това какво беше в последните й дни, как е починала в болницата и други. А аз не спирам да говоря за нея“. С тези думи и със сълзи на очите, Мария Грубешлиева започна своя разговор в сутрешния блок на медията.

„Самочувствието ми в момента е съсипано. Само спомена за нея ми повдига духа. Първите дни след смъртта й бях само на успокоителни“, каза още Мария Грубешлиева – Муки.

„Отиде си изведнъж. Внезапно си отиде. А не искаше да се превърне в някоя баба, която да я гледат. Тя бе активна и жизнена. Не можа да понесе старостта. Но в един момент тя остаря и започна да се превръща във възрастна баба. А само една седмица преди да се разболее игра в „Г-жа Стихийно бедствие“.
„Три пъти се опитвах да я върна от смъртта. Аз знаех, че тя си отива. Видимо беше. Но се радвам, че се случи на Никулден. Нейният Нейчо си я прибра“, каза още Муки.

Тя сподели, че откакто Стоянка Мутафова е отишла в болницата, където е починала, не е пипала леглото й и че не знае кога ще го оправи. Мария Грубешлиева сподели и за още един кошмар, който е преживяла след смъртта на актрисата.

Муки коментира и слух, който витае около нея. „Говорят, че съм щяла да участвам в нейната роля в „Г-жа Стихийно бедствие“, но няма да го направя. Да не казвам никога, но не мисля, че тя ще ме хареса в нейната роля“.
„Колкото беше комедийна на сцената, толкова тежка, трудна и песимистична бе в живота. Винаги имаше вътрешни страхове в живота, но това е характерно за много талантливи хора. Много страдаше единствено за Нейчо“, заключи Муки, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.