Лора Крумова шашна всички

Гласувайте за статията

Тя посочва, че това решение не е от днес

След като от известно време в медийното пространство текат спекулации по отношение на Лора Крумова, тя реши да разкрие цялата истина.

Мълвата носи, че Лора Крумова няма да се върне на екран след майчинството. Самата тя потвърди тази новина, обявявайки, че напуска Нова тв след дълги години стаж там.

Лора Крумова

Тя посочва, че това решение не е от днес

Тя е взела това решение след края на второто си майчинство.

„Така го усещам и това решение не е от днес.
От Нова тв не искаха да си тръгвам, не съм гонена, не съм имала проблеми. Но след като преосмислих как стоят нещата в живота ми, реших, че е по-добре да го направя“, обясни журналистката пред „24 часа“.

Засега тя не е решила къде ще продължи професионалният й път. Повече от сигурно е обаче, че новото място пак ще е свързано с журналистиката.
„Идеи има много, но от идеята до втората крачка разстоянието е голямо. Няма обаче да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя“, каза още Крумова.

Малко преди да роди дъщеря си Мина през 2018 г., тя водеше едното издание на съботно-неделния блок „Събуди се“ по Нова тв. Преди това заедно с колежката си Галя Щърбева, с която са и близки приятелки, правеха публицистичното токшоу „Комбина“.

Популярността на Лора Крумова дойде още преди години, когато беше лице на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“. Първо си партнираше с Георги Коритаров, а после и с Милен Цветков.
Преди това тя работеше и в bTV.

Припомняме, че миналата година Нова тв напуснаха журналистите Генка Шикерова, Миролюба Бенатова и Марин Николов, а по-късно и Виктория Бехар, както и покойната вече Силва Зурлева, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар