Изплува истината за Слави Трифонов и Виктор Калев

Гласувайте за статията

Очевидно Слави никога няма да му прости, че го напусна в един от най-трудните моменти

Цялата истина за отношенията на Слави Трифонов и Виктор Калев, видя бял свят.

Оказва се, че не Виктор Калев е отказал на Слави Трифонов да работят заедно, а Дългия бил този, който не желаел актьора в екипа си.

Слави Трифонов

Очевидно Слави никога няма да му прости, че го напусна в един от най-трудните моменти

Това издават източници, които са близки до Виктор Калев. Неотдавна имитаторът на Лили Иванова изненада зрителите на „7/8 ТВ“ с появата си във „Вечерта на актьорите“. Феновете му се заблудиха, че отново ще го гледат на екран, но останаха разочаровани.

Оказа се, че Виктор Калев е приел само покана за еднократно участие. Според слуховете комикът нямал физическата възможност да работи отново при Слави Трифонов. Причината за това е претоварения му график покрай спектакъла „Грамофон“.

Запознати издават, че откакто Виктор Калев напуснал „Шоуто на Слави“, Дългия нито веднъж не го е молил да се върне. Не го направил и в новата си телевизия, макар актьорът тактично да му намекнал, че ще се радва отново да си партнират.

„Двамата са си приятели, но Слави е принципен. Той никога няма да забрави факта, че Виктор го напусна в един от най-трудните моменти за шоуто“, разказват хора от екипа, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар