Как принц Уилям и Кейт Мидълтън поддържат тръпката в брака си? (Вижте тук)

Как принц Уилям и Кейт Мидълтън поддържат тръпката в брака си? (Вижте тук)
4 (80%) 1 vote

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011-та година

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011-та година. Те имат три деца, кралски титли и доста натоварен график, изпълнен с разнообразни ангажименти в страната и чужбина. По тези причини ни е трудно да повярваме, че двамата успяват да намерят време само за себе си, което да оползотворят като двойка влюбени.

Оказва се обаче, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са намерили своя начин, по който да поддържат тръпката и емоцията във връзката си. И той е доста далеч от това, което първо ни идва наум. И Уилям, и Кейт, са маниаци на тема спорт.

Принцът и съпругата му се хранят здравословно и тренират редовно. При всяка удобна възможност херцогът и херцогинята на Кеймбридж са или на трибуните на някой тенис турнир, или са един срещу друг… на тенис корта.

Именно тенисът е любимият спорт на Кейт Мидълтън, а страстта към него тя успя да предаде и на децата си. Най-големият син на херцогинята на Кеймбриж – принц Джордж, редовно посещава тренировки заедно с майка си. Той вече е имал срещи с не едно и две тенис величия, пише „Express“.

Любимият противник на Кейт пък е не кой да е, а собственият й съпруг. Принц Уилям наскоро призна, че тенисът е единственият спорт, с който просто няма как да победи жена си. А явно доста пъти е опитвал…

Принц Уилям и Кейт Мидълтън обичат да застават един срещу друг на тенис корта сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям и Кейт Мидълтън обичат да застават един срещу друг на тенис корта сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

И въпреки че играят за забавление и за спорта, Кейт  Мидълтън винаги излиза с голям хъс за победа срещу Уилям. А този състезателен дух и желанието да бъдеш най-добър със сигурност е от полза за бъдещата двойка начело на кралския двор, но може би понякога става повод и за неразбирателства между съпрузите, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар