Маги Халваджиян се влива в партията на Слави Трифонов

Маги Халваджиян се влива в партията на Слави Трифонов
1 (20%) 1 vote
Маги Халваджиян ще участва в учредяването на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“

Продуцентът Маги Халваджиян и част от екипа на спряното тв шоу „Господари на ефира“ ще се присъединят към новия политически проект на Слави Трифонов – пише в. „Уикенд“. Този бомбастичен слух обикаля от няколко дни из София – отбелязва изданието.

В началото на седмицата Слави Трифонов и дългокосия арменец изненадващо се помириха, след като години наред воюваха от синия екран, разменяха си дебелашки обиди чрез скечове и даже си водеха съдебни дела. В понеделник обаче Магърдич изпрати на крака в предаването на Дългия по кабеларката „7/8“ един от доверените си водещи – Димитър Рачков, а докато бургаският шут гостуваше в шоуто, самият Халваджиян се включи по телефона, за да се помири публично със стария си враг Трифонов.

Близки до Дългия разкриват, че учиндолецът е в основата на помирението с Магърдич, като от началото на годината двамата провели няколко срещи помежду си. Сред обсъжданите теми било участието на Халваджиян в политическия проект на Слави Трифонов. Магърдич приел поканата на Дългия да присъства на повторното учредително събрание на партията му, но все още не бил дал категоричен отговор дали явно ще се афишира като съмишленик на Слави. Притесненията на Магърдич били свързани с бизнеса му на продуцент. Арменецът се притеснявал, че ако стане член на партията „Има такъв народ“ може да остане без предавания.

Слави и Маги се сдобриха

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар