Стана ясно каква е заплатата на Николаос Цитиридис

Стана ясно каква е заплатата на Николаос Цитиридис
5 (100%) 1 vote

Вече е ясно каква заплата получава Николаос Цитиридис

Стана ясно какво заплата получава Николаос Цитиридис. Новият водещ на бТВ прибира месечно по 15 000 лв, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд”.

Въпреки, че сумата е космическа на фона на средната работна заплата у нас, тя е многократно по-ниска от хонорарите, получавани от Слави Трифонов.

Основното трудово възнаграждение на Цитиридис, което се превежда по банков път, възлиза на 4 000 лв. Останалите 11 000 лв той получава под формата на хонорар.

За всеки епизод на шоуто си Николаос ще получава по 500 лева. При 22 записани епизода в месеца, сумата става 11 000 лева.

През август, когато шоуто е в отпуск, водещият му няма да получава заплата. Той няма да получава финансово възнаграждение за излъчените повторения.

Николаос Цитиридис вече се сдоби и с колоритен прякор. Зрителите го наричат Сиктиридис. Мненията са него са противоречиви.

Някои от зрителите харесват Николаос. Други остават верни на предшественика му Слави Трифонов. Но за Славена Вътова няма две мнения по въпроса – никой не я одобрява.

Докато за зрителите Нико е добро момче с чувство за хумор, то мнението им за Вътова е, че тя няма място в национален ефир. Те са категорични, че тя трябва да бъде аут от новото шоу.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар