Николаос Цитиридис крие семейна драма

Николаос Цитиридис крие семейна драма
4 (80%) 2 votes

Николаос Цитиридис крие семейна драма

Николаос Цитиридис, който е новият водещ на бТВ, е една от най-обсъжданите личности.

Шоуто му поразително много прилича на това на Джими Фалън, който също замества друг дългогодишен водещ – Джей Лено. Заслуга за блестящия старт на Цитиридис има и кампания тип „Стани известен за една нощ”.

Но всички се вълнуват от личния живот на водещия. От това, което той споделя в интернет, става ясно, че в момента Николаос живее в столичния квартал „Дружба“. Той обитава апартамента на баба си.

Новият водещ е роден на 1 февруари 1994 година в Атина. Той е дете от смесен брак. Комедиантът се ражда от емигрантската любов на майка българка с татко грък. Но Николаос не обича да говори за родината си. Вероятно заради семейни драми.

Няколко месеца след раждането си, той е живял в селото на баща си в Халкидики. След това родителите му се разделили. Майка му се установила в Атина.

През 1999 година магазинчето им сувенири в Атина е обрано. След случилото се майката на Цитиридис решава да се прибере окончателно в България. Той не крие, че това са били тежки мигове, но е доволен, че е бил малък и не си спомня почти нищо, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар