Диляна Попова с ново увлечение

Диляна Попова с ново увлечение
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова има ново увлечение

Диляна Попова се отдаде на новото си увлечение. Красавицата се е посветила на изучаване на източната мъдрост и философия. Тя присъства на семинар на един от най-изтъкнатите индийски йога учители и философи, узна HotArеna.

Любимата на Асен Блатечки се настани на първия ред, откъдето с интерес наблюдава беседата. Красавицата се потопи мъдростта и хармонията, която излъчва речта на духовния водач Шри Шри Рави Шанкар, допълва изданието. Попова изгледа с интерес семинара на йога гуруто в София. Тя не пропусна и секунда от лекцията на Шанкар, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

След края на събитието Диляна Попова сподели с приятелите си в социалните мрежи, че е имала възможността да преживее нещо наистина уникално.

Шри Шри Рави Шанкар, който пристигна в България специално за този семинар, е един от най-изтъкнатите индийски философи. Той е всепризнат световен лидер на нашето време в областта на йога и медитация. Лекциите му се радват на засилен интерес.

От няколко месеца Диляна Попова е неузнаваема. Откакто се събра с Асен Блатечки, тя отвори нова страница в живота си. След тежките мигове, които преживя покрай раждането на сина си, моделката най-после откри щастието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар