Корнелия Нинова яхна метлата, почна чистка на „Позитано” (Вижте кои изхвърли)

Корнелия Нинова яхна метлата, почна чистка на „Позитано” (Вижте кои изхвърли)
5 (100%) 1 vote

Лидерката на левицата няма вяра на хората си, преди прекия избор в БСП, изгони личната си пиарка

Корнелия Нинова, която се стяга за нов мандат като лидер на БСП, който пряк избор ще е първи в историята на червената партия почна да чисти неудобните хора.

На първо място соцлидерката изхвърли личната си пиарка Бояна Бозаджиева, с която е неразделна от десетина години. Тя е нейна дясна ръка още от времето когато Корнелия бе народен избраник от Благовградския район.

Същата Бояна бе и директор на партийната телевизия. Шефката на БСП я заподозряла в заговор с опозиционерите в партията и й спретнала чутовен скандал. Като я обвинила, че е в близки отношения с Кирил Добрев. За който се говори, че без да му мигне окото ще се яви на избора и ще измести лидерката от поста на партийните избори, които са напролет.

Бояна Бозаджиева
Снимка: Фейсбук

Според слуховете Бозаджиева сама си тръгнала от „Позитано”, като нямала намерение повече да търпи истериите на Корнелия.

Така Бояна Бозаджиева обяви раздялата си с Нинова
Снимка: Фейсбук

Освен нея е уволнена и шефката на организационния отдел Калинка Николова и началникът на деловодството.

Напрежението на „Позитано” 20 се нажежило до червено когато станало ясно, че в борбата за лидерството в партията ще се включи и Добрев, предават от 24chasa.bg.

Хубавицата Бояна Бозаджиева, която бе търсена за коментар отказа такъв. Нейната популярност бе голяма не само в БСП. Тя винаги бе на предна линия по време на предизборните конференции на червената партия.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар