Анджелина Джоли готви удар на Брад Пит за прегръдките с Джен (Вижте как му отмъщава)

Анджелина Джоли готви удар на Брад Пит за прегръдките с Джен (Вижте как му отмъщава)
3 (60%) 2 votes

Актрисата прави живата на бившия си нещастен, отмъква му милиони заради шоуто с Джен

Анджелина Джоли не е на себе се от ярост заради прегръдките на Брат Пит с Дженифър Анистън. И ако феновете се надяват бившите отново да се съберат актрисата готви отмъщение.

Приятелите на холивудският красавец сериозно са обезпокоени, че Джоли ще му отмъсти. Анджи е сигурна, че бившият й съпруг нарочно е организирал това шоу с прегръдките специално заради нея. Иска да я побърка, а след това да наблюдава нейната реакция.

Анджелина Джоли готви отмъщение на Брад Пит като истинска Господарка на злото
Снимка: Легион медия

Холивудската знаменитост е още по-уязвена, че Брад може да започне връзка с жената, която заряза преди години заради нея.

Източници на  Globe издават, че Джоли е крайно възмутена как Брад се държи с Джен, афиширайки приятелството си с нея навсякъде. „Тя знае, че той го прави нарочно, за да я извади от равновесие.”

Друг източник на списанието твърди, че яростта на Анджи е минала на по-високо ниво. Тя е сигурна, че Брад и Джен когато се видят й се подиграват като се радват на нейното падение.

Вътрешни хора са убедени, че холивудската звезда ще отвърне на удара като поиска милиони от бившия си за да си уредят развода. Според изданието  Life & Style тя ще получи каквото си поиска от него и ще му стъжни живота. Дори самата Анистън го предупреждава да не дразни Джоли, птредават graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар