Сестрата на Меган Маркъл: Щеше да е сервитьорка ако не бе баща ни! (Вижте как й скочи)

Гласувайте за статията

Саманта Маркъл попиля Меган, смята я срам за семейството

Сестрата на Меган Маркъл не издържа и пак й скочи в ефир. Саманта Маркъл смята, че херцогинята е посрамила фамилията си и трябва да се извини на баща им.

Полусестрата на Меган даде за първи път интервю след абдикацията на херцозите. Като не спря с нападките си към кралската снаха. Саманта е категорична, че Меган не изпитва и грам угризение за това, че е причинила доста мъки и страдания на роднините си.

Колаж: standartnews.com

Тя казва: „Ако трябва да кажем истината Меган нито веднъж не е показала никаква загриженост нито за кралската фамилия, нито пък за нашата. Нашият татко й осигури луксозен живот, а тя не спира да го унижава публично. Ако не бе той тя щеше да работи като сервитьорка. Егото й е голямо и трябва да го преглътне. Да се осъзнае и да забрави за репутацията си. Мъчно ми е за баща ни, а тя трябва да му поиска извинение”.

Двете полусестри отдавна са отчуждени. Не са се виждали от преди сватбата на Меган с Хари. За венчавката Саманта не получи покана. Тя никога не е виждала Хари очи в очи, нито пък племенника си Арчи. Томас Маркъл също споделя, че нито е виждал внука си,нито са му пратили негова снимка, предават от standartnews.com.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар