Хороскоп за 31 януари, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за последния януарски ден според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Запознавате се с все повече холра. Не сте свикнали на такъв динамичен социален живот, затова е добре днес да прекарате повече време сами или най-много в компанията на семейството си. Помислете спокойно за нови начинания. Приятел ще ви изненада приятно. След време ще трябва да му върнете жеста.

Скорпион
Отделете деня за почивка. Отскоро сте успели да балансирате живота си и да намерите повече свободно време. Обърнете внимание на хобито си – имате нужда от развлечение. Излезте с приятели и се забавлявайте. Денят е подходящ за дребни финансови сделки, но не и за нещо по-сериозно. Вечерта излезте с приятели – срещата ще ви разтовари.

Стрелец
Ще се появят нови възможности на работното ви място. Обмислете ги внимателно, но засега не взимайте решение. Не се натоварвайте с тежки задачи и опитайте да се разсеете от някои негативни мисли. Време е да обмислите почивката си през уикенда – съчетайте приятното със здравословното прекарване.

Козирог
Денят ви ще е спокоен и успешен. Ще срещнете известни затруднения на работното място, но с малко помощ от колеги бързо ще се справите с тях. Някой от близкото ви обкръжение ще ви потърси за съвет. Прекараното време с него ще ви помогне да го опознаете по-добре. Обърнете внимание и на половинката си, която в последно време несъзнателно сте игнорирали.

Водолей
Отделете колкото се може повече време на близките си – напоследък сте твърде заети с работата си и сте ги пренебрегнали незаслужено. Разберете кой как се чувства и дали има нужда от помощ. Излезте из града и се насладете на приятната атмосфера. Неочаквано обаждане и покана за среща ще ви развълнува приятно.

Риби
Отскоро имате нова идея, която искате да пробвате. Не отлагайте повече – направете го днес. Ще откриете новото си хоби. Чувствате се енергични и щастливи. Имате нужда да обмислите някои лични проблеми – добре е да се отървете от тях. Въпреки това не се натоварвайте – най-важното е да си починете добре през уикенда.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар