Хороскоп за 31 януари, петък – от Овен до Дева

Хороскоп за 31 януари, петък – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за последния ден на януари според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Като цяло денят ви ще е напрегнат. Ще ви се наложи да вземете сериозно решение. Добре е да погледнете на ситуацията от всички гледни точки и много добре да я обмислите внимателно. Ще ви бъде от полза, ако потърсите някой близък за съвет. Отделете вечерта за спокойно и релаксиращо време само за себе си.

Телец
Ако напоследък ежедневието ви се струва скучно и еднообразно, не се тревожете – днес това ще се промени. Денят ви ще е натоварващ и динамичен. Обстановката на работното място ще е напрегната. Въпреки това ще се чувствате доволни и енергични. Едва ли ще усетите умората, но е най-добре вечерта да си останете у дома и да се насладите на уюта вкъщи.

Близнаци
Добре е днес да спрете обмислянето на някой проект и да започнете да работите по него. Ще срещнете доста затруднения. С някои от тях ще се справите, за други ще се наложи да потърсите помощ. Обърнете внимание на семейството си, което в последно време незаслужено пренебрегвате. Ще получите интересна новина или полезна информация.

Рак
Усещате, че давате много повече, отколкото получавате в определена ситуация. Това изобщо не ви харесва. От много време се надявате нещата да се оправят сами, но едва ли ще се получи по този начин. Опитайте да говорите с човека, който е замесен. Ще се появят конфликти, които ще развалят настроението ви. Затова не им отдавайте чак толкова внимание.

Лъв
Имате нужда да изразите мнението си по някоя тема или ситуация, но се притеснявате от реакцията на околните. Това не е във ваш стил, така че действайте смело. Ще бъдете разбрани и ще получите подкрепата, която търсите. Излезте на разходка, за да обмислите случилото се и да подредите мислите си на спокойствие.

Дева
Отскоро изпитвате затруднения с финансите си. Не е добра идея да давате пари назаем, дори ако човекът отсреща има по-голяма нужда от вас. Не взимайте и назаем, трудно ще го върнете. Трябва да се справите само с наличните средства. Моментът не е подходящ за каквито и да е сделки. Предстои ви интересно запознанство.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар