Синът на Александра Петканова и Даниел с приказен рожден ден (Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на Александра Петканова и Даниел навърши годинка

Синът на Александра Петканова и Даниел навърши една годинка. По този повод гордата майка сподели в своя профил в социалната мрежа Инстаграм много мили снимки и видео, в което се вижда малкия Габриел, само 30 минути след като се е появил на бял свят.

„Габриел на 1 година! Само ако можеше да ти кажа как промени живота ми след като се появи… Обичам всяка една безсънна нощ, която сме споделили и ти благодаря, че си ни избрал да бъдем твои родители“, пише Александра към качените кадри. С фотосите и видеото, което сподели в последователите си в мрежата, тя успя да трогне всички. Заваляха хиляди мили пожелания към личния празник на малкия Габриел.

Малко по-късно Алекс сподели още кадри в официалния си профил в Инстаграм. Но този път те бяха от тържеството на Габриел. От снимките се вижда, че малчуганът се радва на огромна торта във формата на жираф. Името му е изписано, освен на красивия сладкиш, и с огромни букви пред тортата.

Засега Алекс не е споделила други кадри, освен семейните, със сладкиша. По-големината на тортата обаче можем да съдим, че Габриел и неговите родители ще посрещнат много гости, с които ще отпразнуват първия рожден ден на малчугана.

Синът на Александра Петканова и Даниел с приказен рожден ден сн. Инстаграм

Синът на Александра Петканова и Даниел с приказен рожден ден сн. Инстаграм

А Алекс не пропусна да отправи едно предизвикателство към всички свои фенове. Тя ги попита защо според тях тортата е точно във формата на жираф. Валят хиляди предположения, но повечето почитатели на семейството предполагат, че това е така, защото малкият Габриел прилича на своите родители и е твърде висок за възрастта си. Така ли е всъщност, засега можем само са гадаем, докато Александра не разкрие верния отговор на феновете си.

Рожден ден

 

View this post on Instagram

 

Габриел на 1 година! 🎈 Само ако можеше да ти кажа как промени живота ми след като се появи…😭 Обичам всяка една безсънна нощ, която сме споделили и ти благодаря,че си ни избрал да бъдем твои родители. 🙏 Вижте видеото, което съм качила накрая. ➡️ На него Габриел се беше родил само преди 30 мин. Това е първата ни среща, първото ни опознаване и любовта от пръв поглед, която ще продължи вечно!💙

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар