Маги Халваджиян влиза в партията на Слави Трифонов? (Вижте тук)

Маги Халваджиян влиза в партията на Слави Трифонов? (Вижте тук)
4 (80%) 1 vote

Маги Халваджиян и Слави Трифонов се обединяват

Маги Халваджиян става част от партията на Слави Трифонов. Продуцентът и част от екипа на спряното телевизионно шоу „Господари на ефира“ ще се присъединят към новия политически проект на Трифонов. Този бомбастичен слух обикаля от няколко дни София.

В началото на седмицата Слави и дългокосия арменец изненадващо се помириха, след като години наред воюваха от синия екран, разменяха си дебелашки обиди чрез скечове и даже водеха съдебни дела. В понеделник обаче Магърдич изпрати на крака в предаването на Дългия по кабеларката „7/8“ един от доверените си водещи и шоумени – Димитър Рачков. А докато бургаският шут гостуваше в шоуто, самия Халваджиян се включи по телефона, за да се помири публично със стария си враг Трифонов.

Помирение

Близки до Слави разкриват, че учиндолецът е в основата на помирението с Магърдич. От началото на годината двамата дори провели няколко срещи помежду си. Сред обсъжданите теми било участието на Халваджиян в политическия проект на Трифонов. Магърдич приел поканата на Дългия да присъства на повторното учредително събрание на партията му. Но все още не бил дал категоричен отговор дали явно ще се афишира като съмишленик на Слави.

Притеснения

Притесненията на Магърдич били свързани с бизнеса му на продуцент. Арменецът се притеснявал, че ако стане партиен член на „Няма такъв народ“ и участва в ръководния състав на партията, можело да остане без предавания в национален ефир. Подобна бе съдбата на Росен Петров преди години, който бе принуден да напусне Би Ти Ви, след като се присъедини към политическия проект на Николай Бареков.

Миналото лято Слави Трифонов сам сложи край на едноименното си шоу в ефира на Би Ти Ви след 19 години. А по-късно учреди партията си „Няма такава държава“, пише „Уикенд“. Наскоро обаче съдът окончателно отказа да регистрира партията заради нарушение на закона, свързано с логото и името на партията. Така Дългия е принуден да повторно да учреди партията, която ще носи името „Има такъв народ“. Учредителното събрание ще се проведе на 16-ти февруари. Тогава със сигурност ще стане ясно дали Магърдич ще присъства само като гост, или ще участва активно в партийното строителство.

Знакова вечер

Понеделник вечер беше знакова за българския шоубизнес. Новото вечерно шоу на Би Ти Ви, което тръгна на мястото на „Шоуто на Слави“, далеч не бе черешката на тортата. На фона на това предаване самия Трифонов произведе новината на деня. Той сложи край на войната с Маги Халваджиян. Дългия обяви, че прекратява всички съдебни дела срещу него, и пое ангажимент да участва в „Забраненото шоу на Рачков“ в зала „Арена Армеец“ без хонорар. Феновете на Слави и на Рачков вече бяха на върха на щастието и вече молят Дългия да вземе „Господари на ефира“ в своята телевизия.

Бургазлията се оказа пръв приятел с любимия актьор на Трифонов – Краси Радков. Едва ли някой е повярвал, че връзката с Маги е била извън сценария, както беше изиграно от всички в шоуто. Но е факт, че враждата между две от най-влиятелните компании в родния ефир е прекратена. А това би могло да означава единствено, че Дългия и неговия доскорошен враг номер 1 имат ясна стратегия за обши действия занапред.

„Господари на ефира“

Още преди месеци се заговори, че Слави е бил готов да прибере „Господари на ефира“ в новата си телевизия, след като продуцентът Джуди Халваджиян не успя да го продаде на нито една от другите телевизии. Предаването мина в интернет, но не може да се похвали с кой знае какви успехи. За сметка на това Слави има остра нужда от нещо, което да привлече зрителска маса. А феновете на „Господарите“, макар да нямат навик да го следят в интернет, все още го чакат по телевизията.

Съюз

Най-вероятно Слави и Маги са се съюзили не заради старото си приятелство, за което бяха забравили в продължение на 15 години, а заради общия си враг – Би Ти Ви. Първият беснее, че му се е наложило да напусне най-голямата телевизия в България. А вторият, който също преди време напусна със скандал, така и не успя да се наложи като продуцент на новото вечерно шоу – позиция, за която се смяташе, че му е сигурна.

Маги Халваджиян влиза в партията на Слави Трифонов? колаж: hotarena.net

Маги Халваджиян влиза в партията на Слави Трифонов? колаж: hotarena.net

Сега шоуменът от Учиндол недоволства, че телевизията за 20 години, в които е работил в нея, не е пуснала и един плакат, за да рекламира шоуто му. Докато наследникът му в Би Ти Ви се радва на рекламна кампания, каквато рядко се прави в родния шоубизнес. Двамата с продуцента си „чукнаха“ среща пред Би Ти Ви, за да пият от „евтиното“ кафе, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар