Дженифър Анистън: Исках да крещя, когато разбрах за Брад и Анджелина!

Гласувайте за статията

Актрисата се доверила на Брад, че причината за развода им не е жена

Дженифър Анистън сложи край на брака си с Брад Пит на 7 януари 2005 г. Двамата направиха съвместно съобщение за медиите, в което отрекоха, че причината за раздялата им е връзката на актьора с Анджелина Джоли.

Въпреки това само седмица след приключването на брака им Пит бе видян с Джоли на различни екзотични дестинации.

Окончателното потвърждение на връзката им дойде през април когато Брад и Анджи се снимаха заедно на плажа в луксозен африкански курорт. Актьорът дори пое ролята на баща на осиновения й син Мадокс.

Години по-късно Дженифър даде интервю за списание пред, което говори за разпада на брака си и каза как е повярвала на бившия си, че няма да я остави заради жена.

Снимка: Гугъл

След това Анистън призна, че често ходела до къщата си в Малибу и й се искала да крещи от ярост когато разбира за предателството и лъжата на половинката си. Но когото имала пълно доверие.

В изявлението за пресата бившите съпрузи твърдят, че са излезли от връзката си така красиво, както и са влезли. Но после добавя, че когато видяла снимките на Брад и Анджелина през април на плажа в Африка изпаднала в шок. В шок бил и светът. Тя споделя, че постепенно болката й преминала в тъга, предават от plusinfo.mk.

Анистън казва: „Има няколко етапа на тъгата. Отначало болката те смазва, а когато се опиташ да избягаш от нея още повече те боли.”

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар