Криско причини нещо ужасно на Сами Хоссни от „Фермата“! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Ето в какво се забърка рапърът

Рапърът Криско причини нещо ужасно на участника във „Фермата“ 5 – Сами Хоссни.

Криско успя за пореден път да се забърка в скандална ситуация, от която може да извлече само проблеми, но едва ли ще има дивиденти.

Криско

Мълвата носи, че Криско прибрал „скромната“ сума от 5 бона

Не по-различно обаче е и положението с риалити звездата Сами Хоссни. Той участва наравно в поредния лъжлив светски сценарий. Това, което го различава от Криско е, че той наистина е маниак на тема спорт и може да се похвали със завидно телосложение.

Оказа се, че снимката на изпълнителя със звездата от последния сезон на „Фермата“ Сами Хоссни от фитнеса, никак не отговаря на реалната картинка в живота на Криско. Поне в тази й част, в която той тренира усилено в залата.
Според информацията Кристиан Талев е прибрал „скромната“ сума от 5000 лв. Сумата му е била дадена, за да рекламира тренировъчните режими на риалити звездата Сами Хоссни.

Изпълнителят на „Базука“ се похвали, че вече започва усилено да спортува при участника от „Фермата“. В подкрепа на думите си, той дори се щракна от залата му. Истината обаче е далеч по-различна. Криско дори нямал намерение да направи и една серия от упражнения.

Оправданието му е, че е прекалено зает откъм участия и ангажименти с продуцентската си компания и няма време да поработи върху себе си.
„Едва успявам да си видя детенцето и да му се порадвам“, оплаквал се Криско. Факт е, че той неведнъж е бил подиграван, че има телосложение на тийнейджър, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар