Писмо на принцеса Даяна актуално и днес (Вижте трогателното й послание)

Гласувайте за статията

Принцесата с послание от миналото до синовете си, което е актуално и днес

Бившият иконом на принцеса Даяна сподели лично писмо в Инстаграм, написано от нея малко преди смъртта й. Дворцовият служител се опита да интерпретира нейното послание , като взема предвид последните събития, които се случиха в монархията.

Даяна пише: „Обичам момчетата повече от живота си. Надявам се семенцата, които посях да растат и да им донесат необходимата сила, знания и стабилност.”

Писмото на принцеса Даяна, изпратено до иконома й Пол Бъръл
Снимка: ru.hellomagazine.com

Икономът показа и черно бяла снимка на принцеса с двете й деца – принцовете Уилям и Хари.

Пол Бълър коментира публикацията си така: „Сега когато Хари, Меган и Арчи започват нов живот си спомням силните думи, които Даяна ми написа преди много години. Те са думи на безусловната любов на една майка, които и днес са толкова актуални, колкото и преди 24 години, когато ми изпрати писмото.”

Припомняме, че на 8 януари Хари и Меган обявиха в Инстаграм, че се местят в Канада и се отказват от кралските си правомощия. Решението им бе предхождано от злостни нападки срещу херцогинята в британските таблоиди години наред, предават от ru.hellomagazine.com.

Пет дена след това кралското семейство подкрепи Меган и Хари за тяхното решение. По-малкият син на Даяна каза пред медиите: „Когато с Меган се оженихме бяхме развълнувани. Бяхме пълни с надежда и бяхме готови да служим на страната. Поради тази причина сега сме много тъжни, че всичко свърши така. Решението не беше никак лесно, но нямахме друг избор.”

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар