Хороскоп за 30 януари, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Време е да обърнете внимание на проблем или конфликт, който избягвате от известно време. Ситуацията няма да се оправи, ако я игнорирате. Имате ли нужда, помолете някой близък за съдействие и помощ. След като се справите със затруднението си, ще се чувствате по-спокойни и по-свободни.

Скорпион
Днес е добре да говорите по-малко. Задръжте мислите и мненията си само за себе си – не е е добра идея да създавате конфликт на работното място – обстановката е достатъчно напрегната. В този ден обаче късметът е на ваша страна и може да се забавлявате с хазартни игри. Към вас лети вълнуваща новина.

Стрелец
Напоследък сте положили много усилия на работното място, но те не се отплащат с резултати. Не се обезкуражавайте – сега просто не е моментът. Продължете да давате всичко от себе си и след време ще бъдете възнаградени. Обърнете мнинаие на половинката си – имате нужда от приятно и спокойно време с нея.

Козирог
Обръщайте внимание на детайлите и подробностите. Добре е днес да се вглеждате в малките неща – изглеждат незначителни, но могат да си ви от голяма полза. Време е да обмислите някои идеи и планове. Не прибързвайте с вземането на решения – само погледнете от различни гледни точки на създалата се ситуация.

Водолей
Ще се наложи да обърнете внимание ня някои документи, с които въобще не ви се занимава. Това ще ви отегчи, но трябва да бъде свършено – не го отлагайте повече. Когато приключите, се отдайте на развлечения. Ще успеете да се отпуснете и да се насладите на дългоочакваната и заслужена почивка.

Риби
Отскоро забелязвате промени в поведението на някой близък. Интуицията ви подсказва какво може да ги е предизвикало, но не сте напълно сигурни. Днес подозренията ви ще се потвърдят. Ако има някакъв проблем, опитайте да помогнете с каквото можете. Избягвайте конфликти – те само ще влошат ситуацията около вас.

Хороскоп за първите 6 месеца може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар