Хороскоп за 30 януари, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Скоро сте получили доходи, които не знаете къде да инвестирате. Днес ще се наложи да им намерите правилното място. Обмислете ситуацията внимателно и спокойно и действайте разумно. Фокусирайте се върху изпълнението на задачите си, а вечерта отделете време само за почивка и за развлечения.

Телец
Запознанство, от което сте получили добро първо впечатление, ще ви изненада неприятно. Опитайте се да бъдете деликатни и да се измъкнете от ситуацията, без да обиждате или наранявате човека. Прекарайте време със семейството си вечерта – то със сигурност ще ви помогне да се разсеете от това и да се отпуснете.

Близнаци
Днес ще обърнете твърде много внимание на чувствата и проблемите си. Това ще се отрази на качеството на работата ви. Не се разсейвайте с негативни или объркващи мисли. Кратките и чести почивки ще ви помогнат да се отърсите от тях. Ще получите не много приятна новина, но ще я преодолеете.

Рак
Много от близките ви днес ще търсят помощта ви. Обърнете внимание само на тези, на които според вас си струва. Вземете по-сериозни мерки и за вашето здраве. Имате проблем, чието решаване отлагате от доста време. Око не ви се ходи при специалист, минете на специална диета и на строг хранителен режим, който ще ви се отрази благотворно.

Лъв
Обърнете внимание на финансовото си състояние – положението не е много добро. Ще се наложи да се лишите от някои разлечения и да си поставите доста ограничения в чарченето на пари, за да решите проблема си. Покана за среща вечерта ще ви откъсне за кратко от неприятните мисли и ще ви донесе по-приятни усещания.

Дева
Днес може да се появят някои съмнения относно качеството на работата ви. Не им се поддавайте – обърнете внимание на конструктивната критика, но не я приемайте лично. Ще успеете да свършите задълженията си навреме. Имате нужда от развлечения – една вечерна среща с приятели, примерно, може да ви зарадва.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар