Емо Чолаков потъна в скръб, почина жена му (Всичко за драмата)

Емо Чолаков потъна в скръб, почина жена му (Всичко за драмата)
4 (80%) 1 vote

Екссиноптикът погреба половинката си вчера в родния им град

Емо Чолаков е в траур. Съпругата му Кръстимира загуби битката с тежко заболяване и почина преди два дена. Вчера е било прощаването с нея и погребението. Което се е състояло в Гоце Делчев. Това е родния град и на двамата.

Съпругата на Чолаков, която е само на 39 години  се бори с рака от доста време, плачат близките на съсипаното семейство. Сега стана ясна причината заради, която Емо се раздели с работата си в телевизията.

Именно заради тежко болната си жена е потърсил нова работа, а не че е ламтял за повече пари, както се писа в много медии.

Да лекуваш онкологично заболяване изисква много внимание от най-близките ти. Затова Чолаков се отдал на половинката си, с която прекарвал всяка свободна минута. Това разкриват негови приятели.

Работата в телевизията била много ангажираща и затова синоптикът напуснал бТВ. Изобщо не се колебал да вземе важното решение.

Оказа се обаче, че да се появява пред камера е в кръвта му. Макар огромната си загуба той ще се снима в новото рилити по Нова. Което ще се казва „Един за друг”.

Снимка: Нова тв

В него ще видим десет двойки, които изпробват силата на връзката си и ще покажат, че когато са заедно те са непобедими. Това ще се случи на 22 февруари и тогава ще видим Чолаков на екран, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар