НЛО в Антарктида: Откриха странен куб на ледения континент (Снимки)

Гласувайте за статията

НЛО в Антарктида?

Има ли тайна база на НЛО в Антарктида? Този въпрос си задават потребители в мрежата, след като поредна снимка предизвика куп теории на конспирацията.

„Google Earth“ от известно време е известен като най-доброто средство за разкриване на интригуващи обекти в различни части на планетата. Но най-често необичайните явления, които вдъхновяват теоретиците на заговорите се появяват на най-далечния континент — Антарктида.

След пирамидата, странните същества под водите на океана и секретните военни бази, дойде ред и на НЛО разбира се.

Този път, един от потребителите на „Google Earth“ е заявил, че е уловил нещо, което напомня на гигантска сграда под ледовете на Антарктида. И като доказателство за твърдението си е публикувал и кадри на своя канал във видеопортала YouTube.

На публикуваната снимка в един момент се вижда масивен квадратен обект, който се издига от леда. И веднага заваляха предположения, че това е тайна база на НЛО.

„Много е голям и много симетричен. Изглежда като сграда, въпреки че би могло да става дума и за голямо парче лед“, пише потребител.

Видеото, което събра хиляди лайкове предизвика и други коментари.“Възможно ли е да става дума за огромен монолит от древна цивилизация?“, „Изглежда като чиния, която кръжи над земята, да не е космически кораб? Дори има и сянка“. Въпреки това, скептиците са по-склонни да се съгласят с мнението, че структурата е само лед с необичайна форма. Много е възможно обаче и действително да става въпрос за древен артефакт, който е започнал да излиза, след топенето на ледовете.

Има ли НЛО в Антарктида? сн. You Tube

Има ли НЛО в Антарктида? сн. You Tube

Междувременно любителите на НЛО отбелязват, че благодарение на „Гугъл Земя“, се откриват все повече и повече странни обекти, които изглеждат като извадени от Зона 51. Е, ние бихме казали, че е най-добре военните да започнат да скрият базите под земята. Гугъл определено е по-добър в следенето от Биг Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар