Меган и Хари най-после свободни

Меган и Хари най-после са свободни. Двойката не само се лиши от титлите си, но вече няма нужда да спазват и куп ограничения. Ето и кои са правилата, които най-накрая не важат за тях. [caption id="attachment_617415" align="aligncenter" width="300"]Меган и Хари Меган Маркъл и принц Хари най-после свободни сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption]

1. Не трябва да се придържат към строг дрескод

От членовете на кралското семейство се очаква да се обличат скромно и никога прекалено скъпо или раздърпано. Но сега Меган и Хари могат свободно да носят дрехи, които им харесват. А също така могат да се обличат и неформално при всякакви поводи. Добре дошли в света на анцузите и дънките.

2. Не са задължени да пътуват с траурни дрехи

Членовете на кралското семейство са задължени винаги да носят със себе си комплект траурни дрехи, в случай на нечия внезапна смърт Това е доста умна идея, и много практична, но херцогът и херцогинята вече не трябва да си подготвят багажа в съответствие с това правило.

3. Разрешено им е да дават автографи

Нито един член на кралското семейство не би трябвало да дава автографи или да си прави селфи с феновете. Но сега Хари и Меган са свободни да си вземат и селфи стик, ако желаят. И спокойно могат да се подготвят за раздаване на автографи.

4. Не е нужно дискретно да стават от масата

Ако член на кралското семейство трябва да отиде до тоалетна по време на хранене, той не го обявява пред всички на масата. Вместо това, те просто казват "Извинете" и се оттеглят. Но сега, Съсекс, ако желаят могат и покрива да крещят къде им се налага да отидат... Въпреки че вероятно не биха го направили.

5. Могат да прегръщат своите фенове

Както с автографите и селфи снимките, кралския двойка не би трябвало да прегръщат и целуват феновете си, преди всичко заради своята безопасност. Е сега могат да го правят колкото си искат.

6. Финансова независимост

Може би една от най-големите промени в живота на двойката, е, че принц Хари и съпругата му вече могат да са финансово независими. И могат да печелят собствени приходи, без да получават средства от британските данъкоплатци.

7. Могат да се представят само с имената си

Двойка вече загуби титлата Ваше Кралско Височество. Сега ще се представят пред всички само като Хари и Меган.

8. Могат да запазят подаръците си

Въпреки че кралското семейство трябва да приеме всеки подарък, който получава, кралица Елизабет решава какви подаръци могат да бъдат задържани. Това вече не е валидно за Хари и Меган, които могат да задържат всеки подарък, който получат. Независимо колко е скъп.