Гринго призна дава ли му джобни Софи

Гринго е бесен на слуховете, че го издържа неговата съпруга Софи Маринова. "Не съм държанка при Софи. Имам си пари. Тя не ми дава джобни", казва половинката на ромската перла. За Тодор Давидов, както е името на мачото от Айтос, се пише, че е на солидна издръжка при гласовитата певица. Според слуховете Софка всеки ден му киха по една стотачка. Или, общо казано, по 3 бона всеки месец. В замяна на това Гринго й е личен шофьор. За Давидов се твърди, че има огромна страст към комара. Редовно виси по казината и все губи. Затъва в борчове към приятели и роднини. "Няма нищо вярно в това. Комар не играя. Софи джобни не ми оставя. Не съм дете. Има откъде да си вадя пари. И преди да срещна Софка, съм се оправял. Не съм се върнал при нея заради заможността й. Факт е, че тя плаща някои неща. Но и аз давам пари за общите ни доходи. Нормално е да я карам вечер по участия. Не може да я оставя сама да се прибира посред нощ. Когато съм свободен, я откарвам и след това я прибирам", признава Давидов, пише "България днес". Софи Маринова и Гринго претърпяха любовна катастрофа само пет месеца след като се ожениха. Двойката се разведе по бързата процедура. Тогава Маринова проплака пред цяла България, че Гринго я бие. Но... любовта бързо възтържествува. Малко след като официално бяха разделени, двойката се събра отново. "Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци", призна Маринова веднага след като се събра с Гринго. Певицата и бившият затворник живеят в къщата на Маринова в Етрополе. Софка харесва родния си град и не иска да се мести в София. С двойката живее и наследникът на Софи - Лоренцо. Младежът, който упорито върви по стъпките на известната си майка, харесва много Гринго. Двамата редовно излизат по мъжки.

Сватба

Маринова и Давидов не кроят планове за нова пищна сватба. През март миналата година те направиха луд купон пред повече от 400 гости. "Не мислим за сватба, поне засега. Може да подпишем, може и да не го правим. Не е важно дали има подпис. Бракът е само формалност. Важното е, че се обичаме. Вече направихме сватба, която ще остане като най-хубавата. Няма смисъл от друга", признава айтоският мачо.

Бебе

От няколко години ромската перла и Гринго правят опити да имат дете. Софка пробва какво ли не, за да зачене от любимия си. Тя ходи на баячки, които й предричаха, че скоро ще има още един наследник, но, уви, оказаха се в грешка. [caption id="attachment_617432" align="aligncenter" width="225"]Гринго категоричен, че Софи не го издържа сн. Фейсбук Гринго категоричен, че Софи не го издържа сн. Фейсбук[/caption] Последният шанс на Маринова да роди е да зачене ин витро. Софка е напълно готова да се подложи на процедура. Лекарите я уведомяват, че шансът не е голям с оглед на възрастта й и претърпян преди години аборт.