Вечерен хороскоп за 29 януари, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за вечерта според хороскопа на Боряна Делчева

Везни
Вечерта ще ви се наложи да проведете разговор, който избягвате от дълго време. Ще видите, че не е чак толкова неприятен, колкото сте очаквали. Кажете всичко, което сте мислили, но изслушайте коректно и отсрещната страна.

Скорпион
Колкото и да цените свободата си, тази вечер трябва да поемете ангажимент да присъствате на събитие, за да подкрепите човек или кауза. Хубаво е да поканите и половинката си на това мероприятие. Появата ви като двойка ще бъде важно за останалите участници.

Стрелец
Имате нужда от забавление – излезте на заведение с приятели. Внимавайте обаче да не пресолите шегите си, опитвайки се, както винаги, да бъдете център на внимание. Дайте възможност и на другите за изява в комуникацията.

Козирог
Вечерта някой ще ви потърси за съвет – отзовете се. Изслушайте го толкова, колкото трябва и тогава дайте акъл. Не се изказвайте обаче като последна инстанция по случая.

Водолей
Ако искате да се поглезите с нещо тази вечер, гледайте да го направите с нещо дребно. Малка покупка, леки питиета с вкусни мезета, кино, театър, концерт или просто разходка с любимия човек по главната улица на града.

Риби
В ранния следобед ще получите интересна информация. Преди да си направите заключения обаче, уверете се, че е достоверна. Иначе ви очаква спокойна и приятна вечер, в която ще си помълчите вкъщи, както често обичате да правите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар