След раздялата: Ирина Шейк взриви с разкрития за Брадли Купър! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк проговори за раздялата си с Брадли Купър, думите й смаяха всички!

34-годишната Ирина Шейк е лице на корицата на мартенския брой на британския Vogue. Руският супермодел коментира раздялата си с 45-годишния Брадли Купър.

Ирина Шейк

Ирина Шейк и Брадли Купър са успели да запазят цивилизованите си отношения, противно на много други двойки – известни или не

Романът на актьора и модела продължи четири години. Две години след раждането на дъщеря им Лия, те се разделиха, но продължиха да споделят родителските отговорности по равно.

„Мисля, че във всички отношения, ние носим най-добрите и най-лошите си проявления. Това е природата на човека. Двама страхотни хора не е задължително да са страхотна двойка. Мисля, че имахме голям късмет да преживеем това, което беше между нас.“

Папараци от време на време намират Ирина Шейк по улиците на Ню Йорк с количка и с детето. Шейк не прехвърля всички грижи за детето на бавачката, а и Брадли Купър вижда дъщеря си всяка седмица.

„Трудно е да намерите оптималния баланс, когато сте самотна майка и работеща жена. Има дни, в които се събуждам и си мисля: „Боже, аз съм разкъсана на парчета“- разказва за себе си Шейк.

Коя ли ще е следващата любов на красивата манекенка?!

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар