Бомба: Цеци Красимирова прави бебе ин витро! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова работи за бебе ин витро!

Само преди няколко дни Цеци Красимирова си направи татус с лице на лъвица на горната част на ръката, с който впечатли всичките си виртуални приятели. На питания на любопитните 40-годишната манекенка обясни, че за известно време ще стопира татусите.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова иска момче, прави ин витро опити за зачеване

Защото има „по-важно дело, което трябва да започне, и то е свързано с прекрасна новина“. С това индиректно Цеци призна, че началото за бебе в семейството вече е назряло и тя е готова за майчинството.

„Искам да имам момче с моите очи и работя по въпроса чрез ин витро метод. Вярвам в медицината и това, че ще ми се получат нещата“, категорична е моделката.

Според близките й Цеци Красимирова и нейният милионер Струмейтис вече са избрали клиника в Щатите и тези дни ще се възползват от най-новите методи на оплождането. Чрез него се дава възможност на родителите да избират ембрион или два с правилния брой хромозоми.

Така двойката има големи шансове да се сдобие със здраво бебе. Докторите в Щатите вече правят такива технологии разработеният да „четат” цели геноми или да селектират ембриони, които да имплантират в майката.

Така има шанс освен очите и пола на детето да се избегнаи шансовете му да развие сърдечни заболявания или Алцхаймер, казва човек близък до Цеци, присъствал на сватбата й. Щерката на Цеци Красимирова вече е на 21 години и върви по нейните стъпки.

Мъжът на моделката е бизнесмен, отглеждащ марихуана за медицински цели. Двамата си казаха „да“ през май миналата година на пищна церемония в Каталуния, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар