Внукът на Васил Михайлов вдига сватба (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Легендарният актьор събира пари за сватбен дар

Васил Михайлов,който все още не може да прежали сина си Александър, след като почина без време миналата година най-сетне има на какво да се зарадва.

Внукът, който е кръстен на него се сгоди с любимата си Радостина. С половинката си Васил Михайлов-джуниър станаха родители на дъщеричка Леа. А сега са решили да узаконят връзката си. Щастливият дядо дал благословията на младите и споделил, че ще се стъкне с костюм за сватбата стига да изберат датата.

Снимка: Ретро

Бащата на внука му не успя да доживее до сватбата. Но Александър, който бе в тежка битка с онкологично заболяване поне видя внучката си. Която се роди само месец и половина преди коварната болест да го повали.

Вече шест месеца капитан Петко Войвода все още е неутешим за загубата на сина си. Сега споделя мъката си с колегите си от Военния театър като се върна на сцената за новия сезон. В началото той се бе изолирал в дома си и не искаше нито да види, нито да чуе някого. По съвет на приятелите си обаче се върна в театъра и макар да е трудно подвижен може да се похвали с 4 главни роли.

Снимка: Ретро

Не са му излишни и хонорарите, които получава. Те му помагат да се оправя със сметките в бита. Като успява да заделя и пари за подаръци на внуците и правнучката. Скоро се очаква да тръгне на турнета из страната с някоя от пиесите, в които участва, предават от Ретро.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар