Корнелия Нинова черпи с уиски и шампанско за РД (Вижте снимки от празника)

Гласувайте за статията

Лидерът на БСП почерпи в парламента за рождения си ден

Корнелия Нинова чукна 51 г на 16 януари. Шефката на левицата започна подготовката за празника си още от ранни зори.

Фотографите на „Ретро”я засякоха сутринта с шофьора и охранителя й да отива в неголям фризьорски салон. Той се намира в центъра на столицата в един безистен. Там Нинова редовно ходи да й направят прическа. Мястото е известно с ниските си цени. За разлика от Мая Манолова тя не харчи много за външния си вид. Измиването и оформянето на косата със сешоар й коства едва 20 лева.

Снимка: Ретро

С повишено самочувствие и в добро настроение лидерът на БСП се отправи към Парламента. Където я чакаха съпартийците й. Заедно гръмнаха шампанско в нейна чест, почерпиха се и с уиски макар още да не бе станало обедно време.

Снимка: Ретро

Корнелия бе изненадана от неочаквани гости. Семейство от Хасково, на която щерка с Митко станаха кръстници миналата година донесоха на рожденичкта бутикова торта. Червената шефка почерпи колегите си с по едно парче.

Снимка: Ретро

След края на купона Нинова отиде в партийната централа на Позитано. Там я чакаше нова изненада – куп цветя, погачи и всякакви подаръци. И за там бе пригласена обилна почерпка.За съжаление двама от най—близките й хора ги нямаше на тържеството. Крил Добрев пропусна банкета, както и дясната й ръка Бояна Бозаджиева.

Пиарката обаче не забрави да честити празника на шефката си с многозначителен пост във Фейсбук, който завършва с думите: „Честит рожден ден, шефе! Знам, че с теб никога няма да е удобно и комфортно, но пък ще е истинско и интересно“.

След края на деня Корнелия посвети рождения ден на мъжа си Митко. Единствено й липсвал сина Рафаел, който живее в САЩ, предават от Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар