Меган Маркъл отказва интервюта след абдикацията им с Хари

Меган Маркъл отказва интервюта след абдикацията им с Хари
3 (60%) 1 vote

Меган Маркъл не дава интервюта, за разлика от баща си

Меган Маркъл отказва всякакви интервюта след абдикацията им с принц Хари. Но не й баща й Томас Маркъл. Той за пореден път говори за отношенията с дъщеря си и за своите постоянни изяви в медиите. Томас гостува в предаването „Good Morning Britain“, където заплаши, че ще дава интервюта на всеки 30 дни, ако херцогинята не се свърже с него.

„Не искам да седя в тишина цял живот и да чакам някой да ми се обади“, каза Томас. „Ще давам интервю, след което ще чакам 30 дни, за да получа отговор. Ако това не стане, ще дам ново интервю. Това е единственият ми избор“, каза още бащата на Маркъл. Той допълни, че се е свързал с майката на Меган Дория, в опит тя да накара Меган да говори с него.

Засега обаче това не се случва и Томас призна, че топката е изцяло в тяхната половина. „Говорил съм с Дория и съм й изпращал писма, за да ми помогне с Меган, но това не помогна. Сега завися изцяло от техните решения“, казва бащата не херцогинята.

Според Маркъл-старши, дъщеря му не е по никакъв начин жертва на расизъм и тормоз от страна на медиите и потребителите в социалните медии. Всъщност, това не е много вярно, тъй като Меган е подложена на постоянни критики затова, че е отказала Хари от короната или пък че не се грижи правилно за сина си Арчи.

Съвсем наскоро херцогинята беше критикувана за начина, по който държи детето по време на първата им разходка в Канада, след отказа на семейството от кралските им задължения и привилегии.

Меган

И ако Томас Маркъл продължава и ще продължава да дава интервюта, то това не важи за дъщеря му. Появиха се слухове, че тя може да участва в шоуто на Елън Дедженеръс, но те бързо бяха опровергани. Източник, близък до бившата кралска двойка, твърди, че такова гостуване няма да има и всички тези твърдения са лъжа.

Все пак, ако някога Маркъл иска да сподели историите си от преживяването си в двореца, то Елън е един от възможните избори за такава изповед. Херцогинята е доста близка с водещата, а Дедженеръс и съпругата й Порша де Роси посетиха Меган и Хари в Англия, когато двойката все още беше с кралски звания.

Водещата беше една от много звезди, които подкрепиха семейството, когато то попадна под обществените критики за избора на частни самолети за пътуванията си. Хората ги обвиниха, че по този начин вредят на природата. „Представете си да ви критикуват за всяко нещо, което правите, докато се опитвате да превърнете света в едно по-добро място“, написа Елън в Туитър.

Меган Маркъл отказва всякакви интервюта след абдикацията им с Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл отказва всякакви интервюта след абдикацията им с Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и Хари решиха да напуснат кралското семейство по-рано през януари. Те ще прекарват по-голяма част от времето си в Северна Америка. В момента те вече са в Канада заедно със сина си Арчи, пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар