Принц Хари получи нервен срив след скандалите (Тръгна на психиатър)

Гласувайте за статията

Принц Хари не издържа на напрежението

Принц Хари е посещаван от психиатър. Решението на Меган Маркъл и съпругът й да се откажат от кралските си задължения и титлите си, шокира целия свят. Но най-вече близките им. Изненадата дойде неочаквано, а след напускането на Великобритания от страна на младото семейство все повече тайни започват да излизат наяве.

Сега медиите, цитирани от tocka.com, съобщават, че натискът да напуснат Обединеното кралство е дошъл от страна на Меган Маркъл, след което Хари претърпял нервен срив. „Принцът просто не можеше да не забележи колко лошо се справя жена му с аристократичната роля. Страхуваше се, че Меган ще вземе сина им Арчи и ще го изостави.

Всички тези обстоятелства взеха превес и в един момент той „се взриви“, дори тръгна на психиатър“. Специалистът го посещавал във вилата в Канада по време на коледните празници“, разказва източник.

Той добавя, че Меган го е използвала. Именно тя е тази, която е успяла да го убеди, че е най-добре да се откажат от ангажиментите си към кралското семейство и да тръгнат по свои собствен път, пише fakti.bg.

Самият Хари призна на първата си изява след разразилите се скандали, че не е искал да се стига дотук, но не е имало друг вариант. В речта си принцът не скри тъгата си, че нещата са се развили по този начин. В началото, когато той и Меган са сключили брак, те са били готови да служат на короната. Но всичко, което преживяха в последните две години като семейство, ги принудило да отстъпят от важната си роля.

Принц Хари се възползва от услугите на психиатър в Канада сн. Инстаграм/ sussexroyal

Принц Хари се възползва от услугите на психиатър в Канада сн. Инстаграм/ sussexroyal

Очевидно под натиска на своята съпруга и от страх да не загуби сина си, а и нея самата, Хари е предприел заминаването за Канада. Принцът се отказа и от задълженията си към кралското семейство и титлата си, за да запази цяло своето семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар