Сашо Кадиев пет пари не дава за закона: Виж как го нарушава!

Сашо Кадиев пет пари не дава за закона: Виж как го нарушава!
5 (100%) 1 vote

Сашо Кадиев си прави, каквото иска на пътя!

Актьорът Сашо Кадиев бе упрекнат, че не се съобразява с правилата за движение по пътищата. Снимка на актьора докато вози дъщеря си Екатерина без предпазен колан и детска седалка, предизвика критики в мрежата.

Сашо Кадиев

Водещият Сашо Кадиев доста се е разглезил

Семейството пътувало на кратко разстояние и актьорът преценил, че не е нужно да връзва дъщеря си с колани. А си я оставил да седи свободно на задната седалка. А междувременно я развличал с различни песни и танци, докато пътуват, пише вестник „България днес”.

Критиците веднага упрекнаха тв водещия, че се отнася безотговорно към дъщеря си. А други го посъветваха да не подценява факта, че има много неопитни шофьори на пътя и не знае кой може да шофира насреща му.

Преди дни пък синът на Катето Евро предизвика огромно задръстване заради тузарската си Мазда, видяха парараците на „Уикенд”. Сашо Кадиев спря колата си пред входа на телевизията и отвори багажника, за да натовари в него няколко торби с покупки за вкъщи. Между тях имаше и цял стек с кенчета на „Кока-кола”.

Кадиев се разходи няколко път до редакцията и обратно, за да пренесе един по един багажа си. Докато носеше последната покупка – стека с безалкохолната напитка, забеляза, че боклукчийски камион се опитва да мине покрай него.

Сашо бързо метна стековете в багажника и разпери ръце към шофьора. „Чакай, чакай!”, разкрещя се водещият и ужасен наблюдаваше опитите на водача да маневрира в тясното пространство на пътя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар