Драма: Ирина Тенчева пострада сериозно! (още подробности)

Драма: Ирина Тенчева пострада сериозно! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева пострада и сложи шина на гърба си!

С шина на гърба тръгна водещата Ирина Тенчева. Съпругата на Иван Христов, която в момента се изявява като кулинар, изпитва ужасни болки в гръбнака.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева прекалява с работата и това й се отразява

Целодневното стоене на крак и липсата на почивка, започнали сериозно да се отразяват на Ирина. Тв водещата стигнала до там, че й се наложило да използва помощни средства, за да изправи стойката и гърба си, пише вестник „България днес“.

Ирина се оплаква, че напоследък не й остава никакво време за отдих. А натоварената работа покрай заведението, допълнително се отразила на здравето й.

Освен в заведението, тя не спира да работи и у дома. Наскоро разкри, че може да сготви цели 6 ястия наведнъж. Това обяви самата Ирина Тенчева в социалните мрежи.

И не само го обяви, а и направи подробно описание на кулинарните шедьоври, които е въртяла в личната си кухня. Припомняме:

„Утре ще работя до късно и днес реших да „компенсирам” семейството ми, като им сготвя предварително няколко ястия, които ще ги зарадват: печена сьомгова пастърва с портокал и любимата ни салата от червен лук, кисели краставички, картофи и маслини (дори Сами я обича).

Пуешка яхния с грах и шалот, тиквена супа, бананови палачинки и бисквити за закуска”, сподели шармантната домакиня. За бисквитите обясни, че сама е измислила рецептата, но всички ги определят като най-вкусните на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар