Елза Парини се сблъска с акули във Филипините! (виж тук)

Елза Парини се сблъска с акули във Филипините! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Елза Парини се сблъска с акули на Филипините!

Елза Парини се спасява от студовете на слънчевите филипински плажове. Родната драг кралица вече 10 дни е на територията на островната държава и с охота сподели видео от плажните си занимания.

Елза Парини

Елза Парини се сблъска челно с акули на Филипините

Освен да се препича с кокосов орех в ръка, мадам Парини обича и да се гмурка, пише сайтът Lifeonline.bg.

Най-известният мъж в женски дрехи успя да смути дори акулите, които случайно пресякоха подводната разходка на нашенската знаменитост.

На видеото се вижда, как две шест метрови китови акули преминават покрай камерата и дори се заиграват с драг кралицата и нейният шнорхел.

Няма опасност за акулите, защото Елза Парини вече се е била нахранила разкриват източници близки до родната шоубизнес косатка.

Припомняме, че преди време Елза имаше ядове с Мегз, която беше пуснала жалба срещу нея в съда. Елза е редовен коментатор в светското предаване на ПИК „Жълтите новини“. И именно там от устата й излезе новината, че Мегз е подала жалба в 7-мо РПУ срещу нея за тормоз.

„Твърди, че я преследвам, че кибича пред жилището й, пред магазина й, че я следвам на събития… Полицаите се смееха и не можеха да повярват. Извикаха ме на разпит, защото са длъжни да проверят сигнала. Дава лъжливи показания срещу мен, губи времето на полицията със своите простотии…“, разказа тогава Елза.

И добави: „Как мога да я преследвам и за какво? В жалбата си тя е писала, че съм кибичила пред жилището й. Та тя живее в хотел, в който живеех и аз. И между другото лъжеше наляво и надясно за баснословен наем, който плаща.

Аз знам колко са наемите в тази сграда, живях там година. Да не говорим, че там е и един от най-големите и посещавани фитнес центрове, всеки може да си кибичи пред сградата колкото си иска. Ежедневно там се извървява цяла София. И тях ли ще обвини в тормоз?!“…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар