Докато Меган е в Канада! Принц Хари на тайна среща с Челси (Боксува ли брака му?)

Гласувайте за статията

Внукът на кралицата на крачка от изневяра, спипаха до на среща с Челси Дейвис

Принц Хари тайно се е срещал с бившето си гадже Челси Дейвис. Тази неприятна новина сюрпризира Меган докато тя беше е Канада и грижеше за сина си Арчи.

Според анонимен източник Челси Дейвис, която е дъщеря на едър земевладелец и живее в Зимбабве през повечето време долетяла до Лондон когато научила решението на бившия си да напусне кралското семейство.

Когато тя се свързала с него разбрала, че той е много разтроен и решила да му окаже подкрепа. Принцът поканил Челси в ресторант в Лондон. А случайни посетители  са станали свидетели на срещата им.

Според очевидец двамата изглеждали така, сякаш имат по-топли чувства отколкото приятелски.

Може би най-сериозната връзка на принца бе тази с Челси. Те бяха заедно 7 години и се разбираха отлично. По онова време никой не се съмняваше, че Хари ще се ожени за нея. И той наистина щеше да го направи.

Челси Дейвис не случайно бе представена на кралицата като негова приятелка. Тя дори официално го придружи на сватбата на брат му Уилям с Кейт.

Малко по-късно запознавайки се от близо с кралските ритуали девойката стигна до заключение, че не е готова да изиграе ролята на кралска особа. Говори се, че госпожицата отказава брак на Хари, а той нямаше какво да направи.

Естествено тяхната сегашна среща едва ли ще промени нещо . Но какво ще се случи след това никой не знае. Според експерта Фил Дампиер бракът на принца с Меган е обречен.

Хари и Меган сега са щастливи, но знае ли някой как ще е в бъдеще?

Американката сега е щастлива защото получи каквото иска – отне Хари от семейството му. Но до кога той ще издържи без приятели и роднини и проектите, в които влага цялата си душа?

Какво би могъл да прави в Канада? Да остане съпръг на жена си и да стои вкъщи. Трудно би го зарадвало това. Така, че всичко може да приключи с краха на брака му. Тогава би си спомнил за Челси…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар