Любо Нейков направи тежко признание за дъщеря си

Гласувайте за статията

Той за пръв път е толкова откровен за най-скъпия си човек

Актьорът и продуцент Любо Нейков направи тежко признание за дъщеря си.

Той за пръв път е толкова откровен за най-скъпия човек в живота му – 9-годишната му дъщеричка Анна, с която съпругата му Гинка го дари.

Любо Нейков

Той за пръв път е толкова откровен за най-скъпия си човек

Комедийният актьор призна, че всеки път, когато тръгва на дълго турне, взима със себе си вещ или дреха на малката. Иначе му е много трудно да се раздели с нея, споделя Любо Нейков.

„Когато беше бебе, хващах чорапчето, издърпвах го и си го прибирах в джоба“, разказа пред bTV звездата от „Столичани в повече“.
В момента комикът носи фланелка, върху която е отпечатана рисунка на дъщеря му – сърце със сгушено в него мече.

„Ани ми каза, че ще чака да й върна фланелката, което значи, че ще чака да се прибера жив и здрав“, допълни развълнувано Любо Нейков.

Междувременно актьорът се стяга за голямо турне из страната със спектакъла „Женитба“. Премиерата е на 9 февруари в театър „Сълза и смях“. В комедията на Гогол, Любо Нейков ще разсмива публиката заедно с Румен Угрински, Станимир Гъмов, Роберт Янакиев, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и други

Режисьор на спектакъла е Лилия Абаджиева, а след премиерата в столицата, представлението ще тръгне из страната. В Благоевград ще е на 17 февруари, във Варна – на 19 февруари, в Пловдив – на 23 февруари и в Стара Загора – на 26 февруари, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар