Хороскоп за 28 януари, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Обърнете внимание на проблемите си – имате финансови затруднения, с които не знаете как да се справите. Ще се наложи да ограничите разходите си до минимум и да спестявате повече, което не е много лесно за вас. Не позволявайте обаче това да ви срине психически. Време е да се изправяте на крака и да вдигнете глава с взор напред.

Скорпион
Някой близък ще има нужда от вас – не го изоставяйте. Направете каквото можете, за да му помогнете, но не се чувствайте виновни, ако подкрепата не е била от полза. Здравословно се чувствате добре, но кратък хранителен режим ще ви се отрази добре. Предстои ви интересно запознанство, което още в началото си ще започне със симпатия.

Стрелец
Ако имате нужда от помощ на работното място, помолете за нея. Не си мислете, че можете да се справите сами – не винаги се получава. Ще успеете да се справите със задълженията си и ще сте по-спокойни и по уверени. Излезте с приятели – имате нужда от забавление и от приятна компания, която да ви разтовари от проблемите.

Козирог
Ще прекарате доста време с някой човек, познат ви отскоро. Очаквайте интересни и оживени дискусии – ще успеете да го опознаете и да разберете мирогледа му. Ще откриете много общи неща помежду ви. Неприятно обаждане обаче ще ви откъсне от приятната компания и бързо ще ви свали на земята.

Водолей
Вторник е ден за равносметка. Налага ви се да подредите приоритетите си днес – обърнете внимание на това, което е най-важно за момента. По-добре е да имате по-малко задължения, за да ги изпълните качествено. Предстои ви неочаквана среща, която ще обърка плановете ви за вечерта, но пък ще е за добро.

Риби
Днес ще сте объркани от държанието на някой колега. Говорете с него, но ако видите, че не е в настроение, оставете го – вероятно има проблем, за който не знаете. Фокусирайте се върху вашите задачи и тяхното изпълнение. Някой ще ви потърси за съвет. Мнението ви има значение за него, така че му обърнете необходимото внимание.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар