Кралското семейство с извънредна оферта за принц Хари и Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Дали херцозите на Съсекс ще приемат, само времето ще покаже

Оказва се, че принц Чарлз и синът му Уилям обмислят да върнат принц Хари и жена му Меган Маркъл обратно във Великобритания.

принц Хари

Дали херцозите на Съсекс ще приемат, само времето ще покаже

Горещата новина бе съобщена от изданието „The Times“, което се позовава на свои източници. Бащата на принц Хари и брат му отбелязват, че кралското семейство е готово да предостави на херцозите на Съсекс комфортни условия за живот във Великобритания. Освен това те обещават, че принц Хари и Меган Маркъл няма да бъдат притеснявани от фоторепортери.

„В двореца са крайно обезпокоени за съдбата на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл”, отбелязва източник на изданието, приближен до знатното семейство.
„Те обмислят план за действие в случай, че двойката пожелае да се върне назад”, добавя той.

Припомняме, че към момента принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, живеят в Канада във вилата „Mille Fleurs“. Запознати посочват, че стойността на вилата възлиза на 14 млн. канадски долара.

По данни на „The Times“, там двойката непрекъснато е в полезрението на фоторепортерите. Журналисти дори са направили опит тайно да заснемат принц Хари и Меган в дома им, използвайки обектив с голяма увеличителна способност.

Припомняме, че на 8 януари Хари и Меган обявиха, че се отказват от кралските си привилегии и изпълнението на задълженията си като членове на кралското семейство. Те добавиха, че в бъдеще смятат да станат финансово независими, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар